CANTADA 2020

La Cantada  

L’organització de la Cantada d’Havaneres de Calella de Palafrugell ha decidit suspendre la programació d’aquest any

 

L’organització de la Cantada d’Havaneres de Calella de Palafrugell ha decidit suspendre la programació d’aquest any a causa de la incertesa que està generant el Covid-19, i per primera vegada en 54 anys no es podrà mantenir aquesta tradició.

Enguany s’havia de celebrar la nit del 4 de juliol a l’escenari de la platja del Port Bo.

 

Després de l’ anunci del pla de desescalada del govern espanyol i de la seva falta de concreció sobre els aforaments i l’organització d’aquest tipus d’espectacles, amb el futur incert que això suposa per a la possible realització de concerts i festivals a mig termini, l’Ajuntament de Palafrugell s’ha vist abocat a prendre aquesta difícil decisió.

 

Des de l’Ajuntament de Palafrugell tenim clar el que suposa la Cantada d’Havaneres a nivell del país pel que fa a la cultura popular, i sent un referent al calendari estiuenc com a tret de sortida de la temporada turística a Catalunya.  

 

Per aquesta raó, estem en converses amb Televisió de Catalunya, que des de fa molts anys ha retransmès en directe l’esdeveniment, amb l’objectiu de poder mantenir aquest mateix esperit en algun dels seus programes.Evidentment, la retransmissió de la Cantada no es podrà fer, però volem posar en valor la tradició de les Havaneres, així com el que suposen pel turisme i la cultura del país. 

 

La nova edició de la Cantada serà el 3 de juliol 2021 i ja es comença a treballar en el repertori i la participació dels grups. 


L’objectiu principal és tornar amb més força que mai, ja que tradicionalment la Cantada d’Havaneres de Calella de Palafrugell és el tret distintiu que dóna sentit a l’inici de la temporada d’estiu a la Costa Brava.   

 • LLOC:Plaça del Port Bo, Platja del Canadell i altres indrets del municipi

També et pot interessar

 • Registre
  newsletter

  Vull rebre informació

 • palafrugell
  situació
 • allotjament
  on dormir
 • comprar
  entrades